27 lokakuuta 2018

KUN NORMAALI ON EPÄTAVALLISTA


Kun normaali on epätavallista. Se kun lauantainen vapaapäivä molemmilla ei ole ollut normaalia varmastikaan moneen vuoteen. Se että lauantaina herätään ilman herätyskellon pirinää. Kummankaan ei tarvitse lähteä tai tehdä töitä. Saa vain olla, tekemättä mitään tai tehdä just sitä mikä sillä hetkellä on mieluisaa.  Olla suorittamatta. Ja vielä on sunnuntai edessä. Kuunnella koiran kuorsausta, lenkkeillä lumihunnun päällä, lukea ensimmäistä joululehteä ja juoda glögiä takkatulen loimutessa taustalla.
Nautin herätä hitaasti. Keitän aamukahvit ja luen uutiset sohvalla kahvia hörppien. Annan koirille hieman ruokaa ja lähden lenkille vasta tunnin päästä. Luen kirjaa. Mietin ääneen, että nyt olisi sopiva päivä kitkeä pensasaitaa, mitä ei kesällä ehtinyt tekemään. Mieheni mielestä erittäin huono idea. Ja totta, miksi ei voisi vain lorvia koko päivää? Teen ruokaa ilman kiirettä, katan pöydän ja odotan miestäni renkaanvaihdosta. Syödään ja luen taas. Lenkkeilen, lämmitän takan ja nautin lepopäivästä koirien kanssa. Epänormaali lauantai on kyllä ollut niin parasta hetkeen, että taidan nauttia samanlaisista lauantaipäivistä vuoden loppuun saakka, niin että epätavallisesta tulee normaalia.
 
 
Seuraa Villa H: 
 

2 kommenttia:

  1. Lorvimiselle ei tosiaan nykypäivänä jää aikaa enää ollenkaan mikä on tosi sääli :/ Ihanaa, että saitte nauttia ”epänormaalista” päivästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tai ei jää jos on työnarkkari, heh. Minä pidin kaksi päivää kesälomaa ja mieheni 0. Ja tähän asti töissä 6 pv vk:ssa niin kyllä, nyt nautitaan vapaista viikonlopuista.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.