17 marraskuuta 2018

LAUANTAIN TUNNELMAA


 
 
Tänään saimme herätä upeaan auringonpaisteeseen, joka loisti sälekaihtimien välistä. Pitkästä aikaa pääsimme pidemmälle lenkille jo aamusta, nimittäin meidän karvakorvat ei kauheasti vesisateesta välitä. No kukapa sitä haluaa lenkkeillä tassut märkänä!
 
Tänään on ollut oikea lepopäivä. Vähän imurilla suurimpia karvakasoja pois silmistä ja terassin sisustamista talvea varten. Nyt ajattelin laittaa aivot narikkaan ja selailla lehtiä. Ei haittaa vaikkei sen enempää tule inspiraatiota, kunhan saa levätä ja katsella jouluisia juttuja ja tunnelmoida hämyisessä kodissa.
 
Instagramissa #mynovemberhygge tunnisteella löytyy muuten nyt meidän sisustussiskojen marraskuisia tunnelmapalasia. Olen itse kyllästynyt siihen, että joka tuutista tulee vain ikävää kommenttia marraskuusta: kyllähän se siksi muuttuu jos ei muita ajatuksia löydy. Jos on pimeää niin lisää valoja ja kynttilöitä... Heh, olenkohan sitten out, koska minä tykkään marraskuusta. Mikä onkaan parempi tekosyy kaivautua vain syvemmälle sohvannurkkaan ja olla tekemättä mitään! Parasta, vai mitä?
 
 
  Seuraa Villa H: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.