27 marraskuuta 2018

VÄHÄN JOULUA ETEISEEN

eteinen, sisustus, Villa H, jouluinen eteinen
eteinen, sisustus, Villa H, jouluinen eteinen
 
 
Olen nykyisin niin jouluihminen. Rakastan tunnelmoida ja alkaa jo marraskuussa vähän "joulustella". Pienin askelin olen laittanut joulun tunnelmaa kotiimme. Vähän joulua eteiseen amarylliksellä sekä kynttilän loisteella. Joka ilta sytytän kynttilät ja sammutan valoja. Aikalailla tunnelmavaloilla mennään jouluista musiikkia kuunnellen.
 
 
eteinen, sisustus, Villa H, jouluinen eteinen
 
 
Olen haaveillut joulukuusesta heti joulukuun alkuun ja hetken jo mietin pitäisikö tilata tekokuusi. Mutta kyllä se lähellä kasvatettu aito kuusi vie voiton tekokuuselta, joka pitäisi vielä tilata. Täältä lähistöltä löytyy joulukuusiviljelmiä, joten sieltä taidan hankkia meille kuusen. Meidän  omalta pieneltä tontilta kun ei taida kuusia löytyä, mäntyjä ja koivuja vain.
 
eteinen, sisustus, Villa H, jouluinen eteinen

 
 
Meidän vanhempi koira on nyt ainakin reilu viikon ajan lähes joka yö halunnut ulos pissille kolme kertaa yössä. Nyt alkaa nuo yö heräämiset jo itsellä verottaa voimia, joten nyt toivotaan että ensi yönä saisi vihdoin levätä. Hmm... voikohan koiralla olla jotain tautia? Pitää ehkä kohta soittaa eläinlääkäriin jos sama meno jatkuu vielä monta päivää.
 
 

 
  Seuraa Villa H: 
 

4 kommenttia:

 1. En ole eläinlääkäri, mutta arvaisin, että ei se koirakaan huvikseen tai ihan ihmisten kiusaksi tahdo keskellä yötä ulos pakkaseen. Jotain häikkää hänessä lie...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, meillä toinen on just vihdoin toipunut haimatulehduksesta ja sen yölliset ulkoilut jäi niin toinen aloitti. Ei kyl oo normaalia kun kolmesti yöllä ulos ja juo vettä todella paljon. Eilen vein ekan näytteen ja tänään aamulla uusi pissanäyte ja verikokeet. Odotellaan tuloksia löytyykö mitään.

   Poista
 2. Kaunista :) Minä en ole vielä ehtinyt joulukukkaostoksille, mutta ehkä jo ensi viikolla... Toivottavasti koiran vaiva selviää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥. Mulla on nyt kolmella pöydällä amaryllis. Toivotaan että labrantuloksista selviäisi jotain ja ei menisi kovin kauaa niitä odotellessa. Viime yö meni valvoessa kun ei saanut koiraa laskea pihalle ja klo 1 alkaen toinen vinkui ovella kun oli pissihätä. Oli kyllä kamala yö.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.