17 tammikuuta 2020

LEIKKIKEITTIÖVilla H, lastenhuoneen sisustus, sisustus, Sebra Interior, leikkikeittiö
Villa H, Sebra Interior, leikkikeittiö, lastenhuonePitihän se leikkikeittiö vielä hommata, koska A rakastaa kokkaamista niin paljon. (Leluja ei pitänyt enää ostaa, heh). Me ollaan yhdessä leivottu niin pullia kuin sämpylöitäkin. Sekä tietenkin tehty ruokaa, hän tykkää maistella ja katsella kun laitan ruokaa, sekoittaminen ja jauhojen lisääminen on kyllä mieluisinta kaikesta. Niin ja leikkiä astioilla, varsinkin muoviastiakaappi on hänen lempparinsa sekä kaappi, jossa hänen kupit ja lautaset.


Villa H, lastenhuoneen sisustus, Sebra Interior
Villa H, Sebra Interior, leikkikeittiö, lastenhuoneOlen ihaillut hirmu paljon toisten tuunaamia upeita Ikea leikkikeittiöitä, mutta koska en ole mikään hyvä ja kärsivällinen siinä, etsin valmiin leikkikeittiön. Ihastuin Sebra Interiorin siroihin leikkikeittiöihin ja tilasin lopulta meille sävyltään valkoisen keittiön. Kattila ja paistinpannu sekä vihannekset ovat myös saman valmistajan tuotteita. 


Villa H, Sebra Interior, leikkikeittiö, lastenhuone, vihannekset
Villa H, lastenhuone, sisustus, peti, leikkikeittiö


Keittiö onkin ollut kovassa käytössä sen jälkeen kun se meille saapui. Siinä leikitään niin isän, äidin kuin serkkujen kanssa. A on aivan innoissaan kokkailemassa. Uunin luukkua ei saa vielä itse auki, niin pyytää aina apuun. Patalappuna hänellä on monesti sukka. Tai sitten hän käy minulta patakintaan lainaan. Tänään hän saakin leikkikaverin leikkeihinsä, kun serkku tulee yökylään.Ihanaa viikonloppua!

  Villa H:

2 kommenttia:

 1. Mun kaverin lapsi tykkäsi 2-vuotiaana kovasti kans kokkaamisesta ja löydettiin hälle synttärilahjaksi puisia vihanneksia, joita pystyi pilkkomaan. Vihannesten palat oli tarranauhalla kiinni toisissaan ja setissä olleella puisella veitsellä sitten sai pätkiä porkkanaa ja mitä siinä olikaan. Se oli ilmeisesti paras synttärilahja mitä olen koskaan onnistunut kenellekään ostamaan, koko juhlien ajan synttärisankari vaan istui ja pilkkoi vihanneksia, muita lahjoja hän ei vilkaissutkaan :-D En tiedä mistä sellaisen saisi, tämä oli 7 vuoden takaa Stockan Hulluilta Päiviltä muistaakseni. Varmaan ois kyllä hitti teilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana muisto ja niin onnistunut synttärilahja ❤. Kuulostaa kyllä just A:lle mieluisilta, hän nimittäin seuraa vieressä mitä teen ja tekee perässä. Pääsis pilkkomaan itsekin
   Pitääpä katella jos tulisi jossain vastaan noita! Kiitos ideasta!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.