26 marraskuuta 2013

AIVAN KOUKUSSA -HAASTE

Oletko koskaan miettinyt, mihin asioihin kiinnität aina ensimmäisenä huomion sisustuskaupoissa, blogeissa, lehdissä tai muiden kodeissa vieraillessasi? Millaisia asioita kiikutat omaan kotiisi kerta toisensa jälkeen, kun et vaan voinut vastustaa kiusausta? Mitä keräilet kaappeihisi sillä verukkeella, että vaihtelu silloin tällöin virkistää? Millaisissa sisustusjutuissa "pakko saada" sivuuttaa järjen? Olen melkein varma, että sieltä linjoilta löytyy muitakin keräilijä- ja haaveilijasieluja. Haastankin sinut paljastamaan omat heikkoutesi ja ongenkoukkusi sisustusrintamalla. Tyyli on vapaa. Toivon tietysti, että vinkkaat Pastellimajan kommnettiboksiin, mikäli haasteen toteutat.

Sain upealta Hannalta Pastellimajasta tämän kivan haasteen, kiitos vielä. Eka toteamus oli et eikait mulla mitään heikkouksia ole ;) No... tässäpä niitä muutama: 

lehdet


kynttilänjalat ja kipot


leikkokukat


tyynynpäälliset
No olihan niitä ;). Haasteen heitän eteenpäin seuraaville sisustajille:

 Char & the city
IMAGE black and white
Beauty of Life
Puistolassa ja
Talosanomat 

Nappaatteko mukaan?

8 kommenttia:

 1. Kyllä kiitos, nappaan mukaan. Onpas ihana haaste. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta! Pitää koittaa toteuttaa, vaikka just nyt vähän kiirettä pitääkin :) Lehdet ja tyynyt taitaa kuulua kyllä munkin listalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä ja kiva jos toteutat :). Pitää aina välillä rajoittaa tuota lehtien ostelua.. mut niitä on niin mukava selata ;)

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja kiiiitos haastesta! HUI. Katsotaan mitä saan aikaseksi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja oleppas hyvä, haha eiköhän sitä jotain löydy ;)

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.