03 marraskuuta 2013

PIENTÄ HEMMOTTELUA-HAASTESain Maijulta Plateful of love-blogista Pientä hemmottelua- haasteen. Tehtävänä on kertoa vähintään kolme yksityiskohtaa, mitkä tuovat meidän kotiin ja elämään ripauksen luksusta.

 
1. Lehdet. Mikä on parempaa kuin istahtaa sohvalle ja rentoutua lehtien parissa.

2. Tuoreet kukat. Rakastan leikkokukkia. Ne jos mikään tuo luksusta arkeen. Ostan aika useasti kukkia viikonlopuksi kotiin ja nehän tuovat iloa monesti jopa parin viikon ajan.

3. Puhdas ja siisti koti. Tykkään järkkäillä paikkoja ja kotitöiden tekeminen on rentouttavaa. Aivan mahtava tulla töistä kotiin, kun koti on siisti eikä ensimmäisenä vastaan tule tiskipinot tai pyykkivuoret. Teen ne aina samantien pois.

4. Kodin kauniit yksityiskohdat


Laitan haasteen eteenpäin seuraaville blogeille:

 
Tämän haasteen voi kuka tahansa bloggari napata ja osallistua samalla 500 euron arvoisen kylpyläloman arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomea. Kortti oikeuttaa seuraavaan: 3 vrk kylpyläloma, aamiaiset ja kylpylän vapaa käyttö 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2 vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot kahdelle. Kun haaste on tehty, haasteen tekijä lähettää yhteystietonsa osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

13 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Ja ihania pieniä, mutta tärkeitä hemmottelujuttuja. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, todella kauniita. Ja olen kanssasi samoilla linjoilla noiden listaamiesi asioiden kanssa, yhdyn niistä jokaiseen! Rentouttavaa sunnuntaita sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen muuten muistanut sinua haasteella, käy kurkkaamassa http://dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi/2013/11/mita-kasilaukusta-loytyy-miehen-mielesta.html :)

   Poista
  2. Kiitos Jutta! Ja samoin sinne :). Ja kiitti haasteestakin, kävin jo kurkkaa..

   Poista
 3. Kiitos kovasti haasteesta, tällaisia juttuja on kiva miettiä! Sain tuon saman haasteen myös Plateful of Loven Maijulta ja tarkoitus olisikin toteuttaa se lähiaikoina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oo, en huomannutkaan et sait jo haasteen :) tää oli tosi kiva haaste :)

   Poista
 4. Upeita kuvia!! Ja ihania hemmottelujuttuja, kaikkiin voi samaistua. :-) Kiitos kun teit tämän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Tää oli tosi tosi kiva haaste, tein mielelläni ;).

   Poista
 5. Kaunis kiitos, pieni hetki hemmottelua, etenkään näin synkkänä maanantai-iltana, ei ole pahitteeksi. Otan tästä kopin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) täälläkin on satanut jo päivän putkeen...

   Poista
 6. Beautiful!! :)

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.