08 marraskuuta 2013

MUUTOSTA MUUTOSTA

 Vieras-/miehen työhuoneessa huonekalut siirsivät paikkaansa taas kerran. Vihdoinkin sain periksi ;) ja sain siirtää tuon vanhan kaapin toiselle seinälle. Se on sen verran painava, että kun muutettiin vuosi sitten (hui kun aika menee vauhdilla!), niin mieheni sanoi et tätä ei sit siirettä. No nyt lupasin et seuraavat kaksi vuotta se on tuossa ja piste.

Mutta eikö tullutkin huomattavasti parempi huoneesta kuin aiemmin? Tykkään ihan älytsin paljon nyt. Meinasin nimittäin jo vaihtaa nuo verhot... Kuvat on kyllä aika pimeitä, kun valo loppu kesken..

Ja sit vielä asian vierestä ja takaa.. nimittäin tänään ostin jo kaikille kummilapsille joululahjat. Sehän ois niinku jouluostokset tehty. Muutaman lahjan käyn vielä hankkimassa. Joulukortitkin on jo tehty, enää postimerkit kirjekuoriin.
Kerrankin ajoissa!

Mitäs mie nyt sit teen?

18 kommenttia:

 1. Nautit vaan! Voi hurjaa, voiko joku olla tosiaan noin ajoissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tään lauantai aamun oonkin ottanut rennosti. Mies töissä niin saa keskittyä täysin omiin juttuihin. No en miekään yleensä ihan näin ajoissa oo ;) mut aattelin et kerrankin lähetettävät paketit ehtis ennen joulua perille..

   Poista
 2. Upeita ja yhteensopivia kuvioita, lamppu, tyynyt, kaapin koristekuvio, verhot, ihan kaikki! Ja uskomatonta, minulla on vasta idea joulukorteista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! no onhan tässä onneksi vielä todella hyvin aikaa askarrella kortteja :).

   Poista
 3. Ihana tunnelma :) Vitsit, kuolaan tuota kaappia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulriikka, tuo kaappi on kyllä ihana, peräisin mieheltäni..

   Poista
 4. Samat virret sano mun mies meidän vanhasta kaapista :D Kaunis kaappi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D miehet ei taia olla niitä innokkaimpia sisustajia (ainakaan meillä..) mut kyllä multa onnistuu yksinäänkin nuo huonekalujen siirrot.. matto alle ja ei kun vetämään ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitti Heidi! Ja mukavaa viikonloppua sinne!

   Poista
 6. Ihanan raikas vierashuone! Osaat sitten hienosti yhdistellä vanhaa ja uutta, tykkään niin tyylistäsi!

  Iloista isänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Teija! Tarpeeks monesti vaihtaa järjestystä niin joskus se ehkä onnistuu ;). Tuo huone on tähän asti ollu vähän sellanen keskeneräinen.. mut nyt tykkään siitä itekkin.

   Poista
 7. Mahtavaa jälkeä taas kerran! Nyt kaappi pääsee oikeuksiinsa, näkyy heti ovelta.. Ja tuo sänky kans maalattuna ja kaikki verhot, tyynyt.. Ja etenki tuo musta-valko keltaisuus yhdistettynä tummanruskeaan puuhun! Kävis meillekki. Reippaana oot taas ollu.

  -e m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon e! p:n mielestä ois riittäny kun ois vaan oven laittanu aina kiinni ;D. totta, ihan harmitti aiemmin kun tuo kaappi oli ihan piilossa. pittäähän sitä jotain saada aikaseskin ;).

   Poista
 8. Nauti :).

  Voih, mä en ole edes ehtinyt miettimään yhtäkään joululahjaa. Huoh ... Onneksi vielä ehtii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi vielä on monen monta viikkoa :). Just eilen sanoin miehelle et pitäis varmaan hieman hiljentää tahtia, molemmilla niin hektistä.. joten taidanpa vaihtaa vaihdetta ja nauttia..

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.