06 toukokuuta 2017

INSPIRAATIO // OLOHUONEEN SISUSTUS 2/4


Miten sisustaisin olohuoneen harmaan sohvan ympärille? Viime viikolla oli inspiraatiota vaaleanpunaisen sohvan ympärille ja nyt harmaan tai kahden, koska en osannut valita noitten väliltä kummasta tykkään enemmän. Toinen on ihanan muhkea ja toinen kauniin siro. Olen koonnut tähänkin kollaasiin mun suosikkeja. Kalusteita ja piensisustusta mistä tykkään. Mitä voisin kotiini hommata ja mitä meiltä jo löytyy. Ja nyt mua himottaa tuo Beni Ouarain matto.. haluaisin sellaisen suuremman meillä jo olevan lisäksi ja tuolla kuviolla nyt.


Aurinkoista lauantaita!

6 kommenttia:

 1. Oi...tässä pläänissä on parikin lamppuhimotusta! Mie en tiä osaisinko enää olla ilman valkoista sohvaa. Siihen kun on niin helpoo yhdistää kaikkia värejä. Usein kyllä ihailen esim. harmaita, pehmeitä ja upottavia sohvia... Mutta sitten siivousmartta miettii, että uppoaakohan sinne hyvin kaikki pölyt ja ruuputkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä löytyykin noista 2 valaisinta ja tuo flosin lattiavalaisin ois kyllä upea, ehkä kumminkin messinkisenä meille.. Heh, kuulostaa hyvältä upottava sohva mutta mie taidan tykätä enemmän särmikkäistä ;)

   Poista
 2. Oi oi, oikein ihanat inspikset onkin! <3 Aurinkoa lauantai-iltaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä ihana kollaasi :). Kiitos paljon Jenni ♥

   Poista
 3. Ihanat inspikset sulla! Tuo matto on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Voisin ottaa meille tosiaan tuollaisenkin maton, kun tuossa meidän matossa on erilainen kuvio.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.