20 toukokuuta 2017

SE ON KESÄ!

id
Illalla sanoin miehelleni ettei minulle tarvitse keittää aamukahvia, nimittäin meinaan nukkua pitkään. Niinpä raotin silmäni 11 jälkeen kahden karvakamun maatessa kainalossa. Ja miten ihanaan päivään sainkaan herätä! Ensimmäistä kertaa sain jättää kevytuntsikan pois ja riisua kesätakin aamulenkillä. Auringonpaistetta ja kevyttä ja lämmintä tuulta. Lintujen laulua ja hieman jo vihertäviä puita. Käveltiin pidempi lenkki, jotta sain pidempään ihastella ja tuoksutella kesää. 

Toukokuu on niin mun lemppari kuukausi. Joka päivä löytyy jotain uutta ihasteltavaa luonnosta. Aurinko alkaa lämmittää ja terassilla voi juoda aamukahvit. Aamukahvilla tämän viikon uudet sisustuslehdet sekä tämän vuoden ensimmäiset kirsikat. Se on kesä!

4 kommenttia:

 1. Voi että ihanaa nukkua pitkään :) Ehkä minäkin vielä joskus ;) Parasta on kyllä rauhallinen aamukahvi ulkona terassilla. http://valkoinenhaave.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on silloin kun on mahdollista, nimittäin välillä väsyttää jos monena yönä herää peräkkäin käyttämään pienempää koiraa pihalla. Tosin sen jälkeen kun meille tuli koirat en ole nukkunut herämäättä muutamaa kertaa :). Kaikkeen tottuu .

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta! <3 Täällä on nautittu kesän alusta myös täysin siemauksin. :) Oikein aurinkoista ja ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit miten ihana päivä tänäänkin on! Niinpä meinasin mennä raaputtamaan pensaiden aluksia.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.