23 heinäkuuta 2018

MAANANTAIN PARHAAT

Aurinkoista maanantai-iltaa! Tässä tulee maanantaiset viikon parhaat:
 
Villa H, olohuoneen sisustus, klassinen koti, pholc tage, stingray keinutuoli, hattara matto
 
Meillä kävi kolmessa päivässä kuudet vieraat ♥. Olen nähnyt viikon sisällä niin monta opiskeluaikaista ystävääni. Niin parasta.
 
villa h, jonathan adler dora maar
 
Lauantainen sadepäivä teki kyllä hyvää, vain rentoilua kotona, sateiden välissä lenkillä ja muu päivä sohvalla ja sängyllä lukien ja rentoutuen. Just mahtava päivä vauhdikkaan viikon lopuksi!
 
Villa H, omatyyli, olohuoneen sisustus, sisustusinspiraatio, klassinen koti, hattara matto
 
Tämä helle sää. Ai että, miten nautin! Iltalenkillä tuoksuu niin samalta kuin lomamatkalla etelässä. Ei haittaa lainkaan vaikka en ole ehtinyt lomailla, nimittäin aamut ja illat töitä ja päivä lomailua. Viikon asu on lähes joka päivä ollut sama: bikinit ja tontin ulkopuolelle mennessä huivi bikinien päällä tai no siis koiria lenkkeilyttäessä vaan.
 
Villa h, flos gatto, desenio, ilmapallojuliste
 
 
Viikon paras treeni oli polttopuiden kuskaaminen ja pinoaminen etupihalta puuvarastoon 30 asteen lämmössä ja auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta. Viisi pinokuutiota on nyt talvea varten varastossa. Ja nuohoojan bongasin naapurinkatolta meillekin käymään (heh, huusin hänelle kun oli katolla, että meilläkin pitäisi käydä ja sain sovittua parin päivän päähän meille tulon). Nyt on kaikki valmiina ensi talveen.
 
 
 
Tänä keväänä tuli 9 vuotta yrittäjyyttä täyteen ja en osaa edelleenkään pitää täysin lomaa kotona ollessa. Tykkään sen verran työstäni että pitää lähteä kauemmaksi lomalle että osaan olla kokonaan lomalla. Ja puhelimeen vastaamista ja sähköpostiin vastaamista ei lasketa työksi ;). Loppuviikosta ajattelin tehdä poikkeuksen ja pitää työkoneen kiinni muutama päivän.
 
Villa H, flos ic f2, taide, chihuahua, koirat
 
 
Paras viilennyskeino on ollut iltaisin läpiveto huoneiden välillä. Yöllä on ollut jopa kylmä (+25) ja on pitänyt vetäytyä syvemmälle untuvapeiton sisään.Seuraa Villa H: 
 


1 kommentti:


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.