12 heinäkuuta 2018

SISUSTUSHAAVEITA ALESSA

 * Sisältää mainoslinkkejä 
 
 
Se on taas kesäalet parhaillaan käynnissä. Alku vuonna tekemäni sisutushaaveita vuodelle 2018 -postauksen useat tuotteet on nyt kesäalessa. Kuten nuo kauniit Gubin Beetle tuolit ja Gubin sohvapöytä/ sivupöytä mustalla marmorilla. Noista Gubin tuoleista ostoslistallani on kylläkin ne baarituolit. Ehkä pehmustettuna ja kankaisena. Tosin ne samettiset olisivat niin unelmat, mutta ehkei helpoimmat pitää puhtaana? Pitää vielä harkita.


Gubi Beetle chair, Gubi TS sohvapöytä, Skultuna
 


Jos meillä olisi ruokapöydäntuolien hankita edessä niin ehdottomasti ostaisin nuo Gubin Beetle tuolit. Ne on vaan niin kauniit jokaisessa sävyssä. Ja koska poltan kynttilöitä kesät talvet, ei kauniita kynttilöitä ole koskaan liikaa.
 
 
 
House Doctor Trolley sivupöytä, Trident riippuvalaisin

 


Olen saanut tosi paljon kyselyitä olohuoneemme sivupöydästä ja nyt sitä saa alesta. Eli tosiaan se on tuo House Doctorin Trolley sivupöytä (suurempi niistä). House Doctorilla on myös tuo kaunis messinkinen/ lasinen pallovalaisin alessa.
 
 
 
Georg Jensen tarjoiluvati, termos
 
 
 
 
Hajotin jouluna ison Arabian Lumi-sarjan tarjoilulautasen, joka oli ainut pyöreä isompi tarjoiluvati meillä. Ja arvaa harmittiko kun niitä ei enää valmisteta. Tuo Georg Jensenin tarjoiluvati on kyllä todella kaunis kuten tuo termoskannukin.
 
 

 

 
Ja jos meillä olisi lapsi niin ostasin ehdottomasti muutaman Ton lastentuolin. Onhan nuo vaan niin ylisöpöt! Pieni pyöreä pöytä ja muutama Ton tuoli ympärille... Nyt on muuten -15% alessa nuo kaikki Ton-tuolit. Meillä on terassilla kaksi mustaa no14 tuolia. Nuo käsittelemättömät tuolit rottinkisella istuinosalla on myös tosi kauniit.
 
Olen nykyään niin harkitseva ostoksissa, että saa nähdä tuleeko mitään sisustushaaveita vielä alesta tilattua.
 
 
 
Seuraa Villa H: 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.