13 joulukuuta 2018

IDEOITA JOULULAHJOIHINKaupallinen yhteistyö: Makujakauppa.  Sisältää mainoslinkkejä* Kuten aiemmin olenkin kirjoittanut, niin rakastan antaa lahjoja jouluna kuin myös pitkin vuotta. Keräsin tähän postaukseen muutamia lahjavinkkejä (lopussa myös alekoodi Makujakauppaan), mitä itse voisin antaa lahjaksi tai vaikkapa viedä jouluviemiseksi kylään mennessä joulun alla.Olemme vieneet vanhemmille usein jouluksi ruokalahjan. Minun mielestä ihana idea sellaiselle jolta löytyy jo vähän kaikkea eikä mitään turhaa tavaraa halua ostaa. Ruokalahjan voisi koota joko kauniiseen kulhoon* tai tammiselle leikkuulaudalle*. Ruokalahjaan voi koota esimerkiksi erilaisia hedelmiä, suklaata, juomia, glögiä, pipareita, hilloja… kaikkea mikä kestää kauan. 


Olen antanut sisaruksilleni astioita lahjaksi, jos on tiedossa mitä astiastoa he keräävät. Esimerkiksi itse aloin keräämään Arabian Lumi-astiasarjaa rippikouluiässä ja sain ensimmäiset sarjan astiat juurikin rippilahjaksi.

Kahvin ystävälle voisin ostaa maidonvaahdottimen*. Nykyisin lämmitän aamukahviin maidon mikrossa ja vaahdotan sen sellaisella pienellä vispilällä. Mutta kyllähän tuollainen kunnon maidonvaahdotin olisi paljon näppärämpi. 


Kauniit kynttilät ja tuoksukynttilät ovat myös oiva lahja sellaisella keneltä löytyy kaikkea. Nimittäin tykkään antaa lahjaksi ns. kulutustavaraa, josta ei jää riesaa lahjan saajalle.

 
Jouluviemiseksi voisi antaa myös upean maljakon kukka-asetelman kanssa. Rakastan tehdä kukka-asetelmia ja voisin kyllä tehdä lahjaksi asetelman upeaan maljakkoon. Tai maljakkoon voisi laittaa myös yhden kauniin ja näyttävän oksan.

Yksi kiva vieminen joulun alla on keksi- tai muffiniainekset lasipurkissa.  Tässä esimerkiksi yksi resepti coocie-aineksiin. Muista muuten lisätä valmistusohje mukaan. Mukaan voi myös laittaa kauniit muffinivuat ja servetit. 

Pienelle lapselle olisi ihana antaa söpöt  Bloomingvillen mukin* ja lautasen* tai vaikkapa lasten aterinsetin. Esimerkiksi Hackmanilta löytyy lapsille varmasti mieluisat muumiaterimet* ja sitten tämä Gensen ABC aterinsetti* on minun mieleen.


Ja tässä teille alekoodi Makujakauppaan*. Koodilla MKVILLAH10 saatte 10% alennuksen tilauksesta. HUOM! Alekoodi on voimassa 31.12.2018 saakka ja sitä ei voi yhdistää muihin koodeihin.
Aiemmat jouluiset postaukset: 
  Seuraa Villa H: 


2 kommenttia:

  1. Kivoja ideoita olet kerännyt postaukseen. Mukavaa alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kaisa. Ja samoin sinne mukavaa perjantai-iltaa ja koko viikonloppua!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.