11 joulukuuta 2018

JOULUKUUSI TOI JOULUN TUNNELMAN


Villa H, joulukuusi, joulu, ideoita jouluun, sisustus
Hubsch joulupallo, rusetit, ideoita jouluun, joulukuusen koristelu
Villa H, joulukuusi, joulu, ideoita jouluun, sisustus, eteinen


Joulun tuoksu, ilo ja tunnelma tulivat heti kotiimme, kun kävimme hankkimassa joulukuusen itsenäisyyspäivän jälkeen. Tänä vuonna meillä on mielestäni erittäin kaunis sekä tasainen kuusi. Olipa mukava yllätys kun kuusesta otettiin pakkauksesta kotona ja sieltä paljastui niin upea kuusi. Ja kuusen tuoksu, ai että! Hankimme aidon suomessa kasvatetut metsäkuusen. Viime vuonna joulukuusi pysyi koko kuukauden hyvänä karisematta sen enempää, joten halusin tänä vuonnakin jo heti joulukuun alkuun joulukuusen tuomaan joulua kotiin.

 
Hubsch joulupallo, rusetit, ideoita jouluun, joulukuusen koristelu
Hubsch joulupallo, rusetit, ideoita jouluun, joulukuusen koristeluKuusenneulasten karisemista en pelkää, koska taitaa noista koirista lähteä karvaa enemmän kuin kuusesta neulasia ;).  Meidän koirat eivät ole kuusesta kiinnostuneita ja kuusi saa olla aivan rauhassa. Eivät onneksi ralliakaan vedä kuusen alta, vaan osaavat hienosti kiertää. Kuumaa vettä ja sokeria ripaus niin kuusi tykkää. Ja kunhan ei vain anna kuivahtaa!

 
Hubsch joulupallo, rusetit, ideoita jouluun, joulukuusen koristelu
Villa H, joulukuusi, joulu, ideoita jouluun, sisustus,Ei mennyt kauan kun pääsin myös koristelemaan joulukuusen.  Joulukuusen koristeet olen ostanut kolmena aiempana vuotena. Tänä vuonna kuusta koristaa joulupallot sekä muutama valkoisesta satiininauhasta solmittu rusetti. Tähden paikalle solmin rusetin samalla lailla kuin viime vuonna. Joulupallojen sävyinä niin valkoista, mustaa, ruskeaa, vihreää, harmaata ja vähän roosaa ja mustaa.

Hubsch joulupallo, rusetit, ideoita jouluun, joulukuusen koristelu
Villa H, joulukuusi, joulu, ideoita jouluun, sisustus

 
Tänä vuonna laitoin myös oikeat kuusenvalot ja mikä ilo onkaan aamuisin herätä kuusenvalon loisteeseen. Joulupallot olen hommannut kolmena edellisenä vuotena eikä tänä vuonna tarvinnut ostaa yhtään koristetta lisää. Ehkä saatan kuitenkin alennusmyynneistä ostaa muutaman Hübsch-brändin joulupallon lisää edellisten vuosien tapaan, nimittäin taas on niin kauniita koristeita tullut valikoimaan lisää. Nuo kuusessa olevat pallot ovat melkein kaikki Hübschin. Ainoastaan nuo isot valkoiset pallot on viime vuoden Porvoon matkalta ostettuja Riviera Maisonin. Nyt saa joulu tulla.
 
 
 
 
 
 

 
  Seuraa Villa H: 
 

8 kommenttia:

 1. Kaunis kuusi ja koristeet! Meillä kuusi tuodaan vain joulunpyhiksi. Mutta, vosi sitä joku vuosi tuoda kuusen jo aikasemminkin. Kuusen tuoksu kun on ihana ja tuo juurikin joulun kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥. Tykkään niin paljon kuusesta, että haluan ihastella sitä koko joulukuun ajan. Suosittelen kyllä ;)

   Poista
 2. Kauniita palloja! <3 Saako näitä Joensuusta mistään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ♥. Ei valitettavasti saa. Olen tilannut nuo kaikki Mia Design nettikaupasta: https://miadesign.fi/brand/hubsch/

   Poista
 3. Harmi! Kiitos vinkistä. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja juttuja blogissasi. Minäkin toisin kuusen aikaisemmin mutta mies ei oikein innostu ajatuksrsta😯. Aion kuitenkin nyt lauantaina yrittää houkutella josko kuusi jo tuotaisiin sisälke😄.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä oli viime vuonna vielä vähän aiemmin jo kuusi ja se oli niin parasta joulun tunnelmaa, että halusin nyt kans heti joulukuun alkuun kuusen. Jospa teillä sit launtaina on kuusi sisällä ;).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.