28 marraskuuta 2019

PARASTA JUST NYT


Parasta just nyt x 4


Villa H, joulukynttilä, ferm living, olohuone
Villa H, joulukynttilä, ferm living, olohuone


Joulukynttilä

Tämän vuoden joulukynttiläni on Ferm livingin kalenterikynttilä kanelin tuoksulla. Tuoksu on niin jouluinen ja herkullinen, ai että.


arjen sujuvuus, villa h,
Villa H, sisustus, ruokailutila, vanhemmuus


Arki ja sen sujuvuus

Rakastan rutiineita, ne helpottavat niin paljon arkea ja arjen aikataulutuksia ja menoja. Suurinpiirtein kun tietää monelta aamulenkille ja monelta ruoka sekä päiväunet jne. Kun arki sujuu kuin vesi hanasta, niin silloin pystyy tekemään kaikkea yllättävääkin.
Juhla valmistelut

Juhlien suunnittelu ja valmistelu on myös niin lempipuuhaani. Suunnitella tarjoiltavia, koristeluita, tarjoilupöydän järjestystä sekä kukka-asetelmia. Niin parasta puuhaa tuo suunnittelu. Meillä on ylihuomenna juhlat ja kaikki alkaakin olla viimeisiä leivottavia ja pöytäliinojen silitystä vaille valmista.


Villa H, ferm living, joulukynttilä, tasselit, joulukuusen koriste
www.villah.fi, tasselit, joulukuusen koriste


Tasselit joulukuuseen

Tänä jouluna uutena joulukoristeena kuuseen tulee muutama tasseli. Ruskeat tasselit on kyllä ihanat joulukuusessa sillä en malttanut niitä olla ripustamatta. Joulukuusi meillä koristellaan joulukuun ensimmäinen päivä.  Villa H:

2 kommenttia:

 1. Säännöllisyys helpottaa arjessa ja luo minusta rauhallisuuden, kun lapsetkin oppivat että aamupalan jälkeen tapahtuu jotakin jne.
  Jään odottelemaan postausta teidän juhlista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin helpottaa! Voi suunnitella menojakin etukäteen kun tietää milloin mitäkin suurinpiirtein. Yritän pian saada postausta juhlista ❤

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.