18 marraskuuta 2019

RISTIÄISSUUNNITELMIA


Villa H, ristiäiset, juhlat, kastejuhla, asu, tyyli, taapero
Villa H, tyyli, juhlat, ristiäiset, perhe-elämä


Meillä vietetään kastejuhlaa kotonamme marraskuun lopussa. Nyt on tarjoilut suunniteltu ja tilattavat tuotteet tilattu kahvilasta. Kukat tilattu ja servetit ostettu. Itselle jätän oikeastaan vain voileipäkakkujen teon, tällä kertaa oikaisin ja tilasin muut tarjoiltavat valmiina. Keräsin kakuista ja kukkakimpuista instagramin ristiäiskansioon kuvia talteen ja näytin / lähetin ne kukkakauppaan ja kahvilaan. Pinterest ja Instagram on kyllä käteviä juhlien suunnitteluun.


Villa H, asu, tyyli, taapero, kastejuhla
Ristiäissuunnitelmat, PikkuVanilja, ilmapallot ja servetit


Itselle laitan vanhan valkoisen mekon ja leokorkkarit. A:lle tilasin myös valkoisen mekon sekä leokengät. Miehelleni taas valkoisen kauluspaidan kanssa tulee ruskea kravatti. Koristeluun tilasin PikkuVaniljasta ihania ilmapalloja, joissa on sisällä valkoisia confetteja. Ilmapallot ja kukat ovat koristeena, ei sen enempää.


lapset, perhe, tyyli, juhlat, ristiäiset, asu
ristiäiset, kastejuhla, mekot, Villa H
ristiäissuunnitelmat, tyyli, pukeutuminen


Vieraiksi on kutsuttu pääasiassa mummit ja ukit sekä kummit. Ihana järjestää ensimmäiset perhejuhlat meidän kotonamme ja juhlia pienellä porukalla. Kunhan juhlat ovat pidetty, laitan kuvia tarjoilusta ja kukista. Niistä tulee kyllä upeat.


  Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.