14 marraskuuta 2019

PIENTÄ SISUSTUSPUUHASTELUA


Villa H, sisustus, olohuone
Villa H, takka,  sisustus, olohuone
pholc tage, stingray keinutuoli, olohuoneen sisustus


Vasta parina edelllisenä päivänä olen havahtunut siihen miten hämärää päivällä on. Marraskuu on mennyt tähän asti aivan huomaamatta uutta arkea opetellessa. Tekemistä on myös niin monelle päivälle, ettei kotipäiviä montaa ole marraskuulle mahtunut. Nyt kun kotona on ollut kotitöiden parissa muutaman päivän, niin huomasin kaipaavani jotain vastapainoa, pientä sisustuspuuhastelua.

pampaheinät, kuivakuvat, Villa H, olohuone, sisustus
takka , syöttotuoli, flos gatto


Ihana lämmittää takkaa jo aamuvarhain. Syödä aamupuuroa takkatulen loisteessa ja sytyttää kynttilöitä. Moneen kuukauteen meillä ei ole sisustettu muuten kuin lastenhuonetta. Niinpä oli ihana huomata eilen illalla, että olin saanut sisustus puuskan. Tein sohvapöydälle ja olohuoneen sivupöydälle uutta asetelmaa. Ja illalla innostuin vessan kaappien järjestelystä ja turhien puteleiden läpikäymisestä. A:n kanssa on ihana touhuta kun hän on niin mukana kaikessa. Tykkää koruista ja lehdistä muun muassa. Kantaa tavaroita ympäri kotia ja tuo milloin kumpparit ja milloin minun sisäkengät jalkaan laitettavaksi.

kodin sisustus, skandinaavinen sisustus, villa h
olohuoneen sisustus, hattara matto, pampaheinät, Villa h
flos ic f2, villa h, olohuone, sisustus


En ole ostanut pariin kuukauteen leikkokukkia. Pampaheinät ja muut kuivakukat on tuonut kivaa vaihtelua leikkokukille nyt syksyllä. Seuraavan kerran menenkin vasta marraskuun lopussa kukkaostoksille, kun meillä on ristiäiset. Niin ja tilasin samalla joulukuusen. Marraskuu menee varmasti hujauksessa ristiäisiä valmistellessa ja sen jälkeen onkin jo joulukuu ja joulun laittoa. Juhlakoristelua ja kynttilänloistetta siis.  Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.