03 joulukuuta 2020

OLOHUONEEN KORISTELUA JOULUUN

 

Tämän vuoden joulukoti vaatii muutaman ekstrakoristeen. Sain inspiraation valollisesta havuköynnöksestä olohuoneen ikkunaseinälle ja aloin googlettaa mistä sellaisen voisin löytää. Ja ei mennyt kauan, kun olin jo matkalla lähikauppaan havuköynnöksiä ostamaan. Ja vitsit miten ihanan tunnelmallista ja jouluista olohuoneessamme nyt on. 

 

 

Havuköynnöksen lisäksi hommasin sekä olohuoneeseen että makuuhuoneeseen valotähdet. Ja joulukuuseen olen lisännyt muutamia valkoisia satiinirusetteja, sillä tänä vuonna haluan rimpulajoulupuuhunkin hieman runsautta.


 

Joulukoristeluun ehkä vaikuttaa osaltaan lapsen innostuksen tarttuminen, mutta osaltaan kyllä tämä tämän vuoden runsas kotoilu. Neitimme huolehtii siitä, että talossamme on jo aamusta saakka täysi jouluvalaistus päällä ja että joululaulut soi. 

 


 

Ja arvatkaa vaan ollaanko kaikki yhtä innostuneita aamuisin mitä tonttu on A:n joulusukkaan yön aikana laittanut? A mietti eräänä iltana, että minkälaisen yllätyksen tonttu ensi yönä tuo. Ja voi sitä riemua hammastahnasta, kun vanha pääsi juuri loppumaan, hampaita haluttiin harjata monta kertaa tunnin sisään. Ja tämä on minusta niin parasta, aito ilo siitä pienen pienestä yllätyksestä. Haluan, että tämä ilo pieniin asioihin pysyy hänellä läpi elämän.

 


Meillä on nyt koti täynnä joulu iloa, riemua ja tunnelmaa. Tänä vuonna voi olla hieman överit koristelut ja tekemiset ja nautitaan herkkuja vaikka joka päivä.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

2 kommenttia:

  1. Voi miten kaunista ja tunnelmallisen näköistä!

    VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.