04 kesäkuuta 2021

OLOHUONEEN VERHOTHuomaatko mitään uutta meidän olohuoneessa? Haaveilin olohuoneeseen uusia verhoja talvella ja ne uudet verhot löytyikin lähempää kuin kuvittelin. Nimittäin nappasin vierashuoneesta toiset samanlaiset verhot olohuoneeseen mitkä siellä jo ennestään oli. Nyt on runsaammin verhokangasta ikkunoiden molemmilla reunoilla. 


Ja kylläpäs rauhoitti tilaa kun beiget verhot lähti pois ja samalla tuli raikkaampaa. Tällaiset pienet muutokset on kyllä juurikin niitä parhaita. Kaikki löytyi ennestään kotoa.

 

Täällä on viime päivät nautittu upeasta kesästä ulkoillen todella paljon. A polskii ammeessa takapihalla ja koirat nukkuu niin terassilla kuin pihamaalla varjoisalla paikalla päiväuniaan. On lenkin varrella tutkittu yhdessä A:n kanssa kiikareilla muurahaispesää. Ihana kesä! 

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä totta, että pienet muutokset ovat niitä parhaita ja etenkin verhoilla voi vaikuttaa todella paljon tilan yleisilmeeseen. Itse täällä Helsingissä haluaisin verhot uusia täysin ja inspiraatiota olen hakenut eri kirjoituksia lukemalla. Nuo verhot kyllä sopivat teidän kodin ilmeeseen hyvin. Verhokoukuista täytyy kyllä oma projekti aloittaa ja yhden yrityksen sivut jo löysin joten täytyy valikoimaan tutustua tarkemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, täällä Joensuussa on Verhotalo liike, jossa on niin hyvää palvelua että kävelen sinne vain ja sanon minne tilaan haluaisin verhot :). Sieltä saa sitten apua valintaan.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.