25 kesäkuuta 2021

KUKKASEPPELE JUHANNUKSEEN

 

 

Juhannusaatoksi tein A:lle kukkaseppeleen päähän. Tämä seppele me tehtiin niistä kukista mitä maljakosta ja pihamaalta löytyi. Tein seppeleen muun muassa norjanangervosta, niittyleinikistä, harsokukasta sekä pihamaalta löytyneestä sinisestä kukasta. Valkoiset kukat ovat kukkakaupasta ja muut kukat pihamaalta kerättyjä.

 

 

Me vietetään juhannusaatto kotona siskoni perheen kanssa. Aamupalalla olimme A:n kanssa takapihalla terassilla, kun muut vielä nukkui. Siistin hieman pensasaitaa ja kävimme uimarannalla. A leikkii rannalla kuin kala vedessä. Viskelee kiviä ja vanhemmat lapset niitä sitten sukeltelee takaisin. Onneksi hän on varovainen vedessä eikä suin päin sukeltele ja juokse syvään. Illalla taidamme olla pihamaalla ja grillata.

 Ihanaa ja aurinkoista juhannusta!

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin


4 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää neidin seppele ja teidän pihamaa! Rentoa juhannusta! Kukat tuo niin ihanaa tunnelmaa ja piristystä elämään! Olet taitava niiden kanssa! Täällä toiveissa että ensi juhannusta jo vietettäisiin kolmisin. <3 Terveisin adoptio-odottaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meidän piha on kyllä nyt niin kaunis ja kiva. Ihanasti tuli kaikkea lisää lapsen tulon jälknee. Oi että, toivotaan että toive toteutuisi <3 <3

   Poista
 2. Nätit kukat ja just ihanaa rauhallista juhannuksenviettoa! 🥰

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ja joo, rauhallinen kotijuhannus oli taas kerran aivan ihana. Ei edes käyty missään kylässä. Tuntui niin lomalta vaikka vapaata vain se 3 päivään. Nyt jaksaa sitten taas tehdä töitä hetken.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.