28 kesäkuuta 2021

PIONIT

 


Olen tehnyt meidän sivupihalle pionipenkin ja tänä vuonna pioneita on tullut niin paljon ja osa on vielä nupuillaan. Ensimmäistä kertaa siellä kukkii myös ihastuttava, viininpunainen pioni. Olen istuttanut ainakin 12 erilaista pionin tainta, niin valkoisia, vaaleanpunaisia kuin viininpunaisen. Vielä sinne sopisi muutama viininpunainen lisää. Ainakin.

 Kävin ennen ukkosmyräkkää leikkaamassa kukkia maljakoihin. Ja vaikka poimin kukkia runsaasti kahteen maljakkoon, jäi kukkapenkkiin vielä todella paljon kukkia ja nuppuja. Harmi vain, että tuolla meidän kukkapenkissä ja pioneissa on niin paljon muurahaisia, ei kukkia voi sisälle tuoda. Toisaalta kuka sitä kesällä sisällä vapaa-aikaa viettää, kun terassilla on paljon ihanampi istua ja oleskella.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

4 kommenttia:

 1. Mikä bloggaamisessa on tällä hetkellä haastavinta vai onko mikään? Entä miten paljon käytät aikaa bloggaamiseen päivässä / viikossa?

  Aurinkoista kesän jatkoa!💛

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, Tämä kun on kokonaan harrastusta niin eipä niitä haasteita ole :). Blogiin käytän aikaa silloin kun sitä on, jos töitä kertyy liikaa ei harrastuksille jää aikaa. En osaa kyllä yhtään sanoa paljon menee aikaa, kun käytän tähän aikaa silloin kun aikaa ja inspistä. Kiitos ja samoin sinne ihanaa kesää.

   Poista
 2. No onpas kauniit pionit!! Minun pieni pionivauvani rutisti tänä kesänä yhden pikkuruisen kukan. :D Mutta noinhan se juuri menee, että koskaan niitä ei ole liikaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihanat ja joka kesä on tullut aina vain lisää kukkia pionipenkkiin.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.