21 tammikuuta 2021

ÄITIYS JA TYÖ


Välillä mietin, että miksi sitä ei osaa vain olla tekemättä töitä? Olisi vain kotiäitinä. Miten paljon helpompaa se olisi, kun ei tarvitsisi yhdistellä töitä ja äitiyttä. Tänään autossa työmaalle ajaessa mietin taas tätä, kun takana oli katkonainen yö. A herätti yöllä vessaan ja sen jälkeen menikin kolme tuntia ennen kuin hän nukahti ja minä nukahdin uudelleen ja tietysti aamulla oli aikainen herätys. Mutta sellaista se on, välillä väsyttää, mutta työmenot on hoidettava joka tapauksessa. Mutta ei, en osaisi olla vain kotiäitinä. Olla tekemättä omia juttujani. Luulen ja tiedän, että voin paremmin, kun teen hieman töitä samalla kun hoidan ja vietän aikaa lapseni kanssa kotona. Saan niin paljon energiaa sekä olen paljon aikaansaavampi kun saan tehdä töitä kotona olon rinnalla.

 


Viime vuosi oli harjoittelua ja nyt tämä sujuu jo aika lailla rutiinilla. Yleensä aamuisin ulkoillaan, päiväunien aikaan teen töitä ja tarvittaessa jatkan töitä illalla, kun toinen vanhemmistakin on kotona.   

Niinhän sitä sanotaan: kun äiti voi hyvin, lapsi voi hyvin. Ja kun teen hieman töitä ja omia juttuja, joista tykkään, olen varmasti paljon parempi äiti. Jos en olisi yrittäjä enkä työskentelisi kotona, luulen että sitten tilanne olisikin aivan toinen. Tämä on nimittäin niin parasta kun voi tehdä töitä missä ja milloin vain, kunhan on tietokone matkassa.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.