10 tammikuuta 2021

KEITTIÖÖN UUDET TAULUT


Joulun välipäivinä kävin läpi konetta ja järjestelin valokuvia koneelta ulkoiselle kovalle ja samalla kävin reissukuvia läpi. Tulipahan taas käytyä ”lomalla” kuvien kautta ja samalla tilasin uusia valokuvajulisteita keittiöön, olohuoneeseen kuin vierashuoneeseenkin lomien valokuvista. 

 


Niin ihana kun A nousee keittiöjakkaralle ja osoittaa keittiön taulusta ruokia ja kyselee mitä tässä on? mitä tässä on? ja sitten hän tilaa aamupalaksi kananmunia ja leipää.

 


Keittiöön tilasin muutaman Riian lomamatkalta otetun kuvan. Kuva aamupalalta sekä kuva kun olemme kahvilla ihastuttavassa pienessä kahvilassa. Minulle tuli loppuvuodestakin tosi monta julisteyhteistyö ehdotusta, mutta koska mielestäni nämä omista valokuvista teetetyt julisteet on vaan niin paljon upeampia etten tietystikään lähde mukaan sellaiseen mille ei ole tarvetta. Ihanaa raikkautta tuli keittiöön värikkäämmillä julisteilla. Tekee nyt mieli syödä paljon appelsiineja ja erilaisia salaatteja.

 


 

Lisäksi tilasin noihin saarekkeen päällä oleviin muuton valaisimiin uudet erilaiset polttimot, mutta vielä en ehtinyt niistä ottaa kuvia. Sellaiset mattapintaiset valkoiset polttimot on niin paljon kivemmat minun mielestä.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.