07 tammikuuta 2021

ETEINEN

 

Talvella kun ulkoilemaan lähtiessä pukee niin A:n kuin koirat, on tilava eteinen ehdoton. Aika usein eteisessä on vielä rattaat, varsinkin jos ollaan lähdössä päiväunilenkille, niinpä usein mietin, miksi yhä osa haluaa omakotitaloon niin pienen eteisen. Eteisessä vietetään kumminkin aika paljon aikaa pukiessa ja riisuessa. Niin ei se neliö tai kaksi mene lainkaan hukkaan eteiseen laittaessa.

 Meillä eteinen toimii myös” jumppasalina”. Kohta me aloitetaankin A:n kanssa taas aamujumppailut yhdessä. Viimeiset treenit on tehty pulkkamäessä, lumiukkoa ja lumilinnaa tehdessä sekä lumikolaa työntäessä. Kunnon pulkkamäessä lähtee muuten selkäkivut pois, tai ainakin minulla lähti, taisi vastata hierontaa pomppuinen mäki ja jännitys.

 

Eteisen matosta tulee aika paljon kysymyksiä. Tuo matto on rautakaupasta ostettua rullatavaramattoa. Ja tuo matto on pysynyt kuin uutena kohta kaksi vuotta. Ja sitten tuo naulakko, se on Nomess Copenhagen So-Hooked seinähylly -nimeltään. Tuo on just kätevä varsinkin lastenvaatteille, kuin vierasnaulakkona tai takeille joita useimmiten käyttää.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.