11 tammikuuta 2021

MAANANTAI – VIIKON PARAS PÄIVÄ?

 

 

Ihanaa maanantaita! Onko täällä muita kenen mielestä maanantai on viikon paras päivä? Tulin just lenkiltä, koirat syövät tyytyväisenä ruokaa ja A nukkuu päiväuniaan terassilla. Aamupäivästä siivosin kodin ja pyykkikone laulaa taustalla, sillä vielä on muutama kone pyykkiä pesemättä. Se, kun on aivan hiljaista, kotona raikasta ja posket punaisina pakkassäässä kävelystä, on niin ihana tunne. Puhdas ja raikas viikon aloitus.

 


 Minulle vuodenvaihde ei ole ollenkaan mitenkään uuden tekevä, muutoksia tekevä juttu. Se vain tulee joka vuosi ja aloittaa tammikuun. Yhden uuden vuoden olen viettänyt lentokoneessa. Nykyisin uuteen vuoteen liittyy se, että saa miettiä minne menisi, ettei koirien tarvitsisi pelätä pauketta. Mutta maanantait ovat aina niitä uuden alkuja, jolloin uusi viikko lähtee uudella energialla käyntiin. 

 


Yleensä maanantaisin aloitan työtkin vähän hitaammin. Tein sunnuntaita vähän paperihommia pois alta, niin tänään voin pitää rennomman päivän töiden osalta. Tiistaina voi sitten tehokkaasti tehdä vain töitä sen ajan kun A nukkuu päiväuniaan. Tänään me mennään päiväunien jälkeen takapihalle leikkimään ja sitten nautitaan taas takkatulen lämmöstä. Mikä on sinun mielestä viikon paras päivä ja miksi?

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

6 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma välittyy kuvista ja voi miten suloinen lapsenne on ❤️

  Kiva muuten välillä nähdä teidän kotia eri kuvakulmasta! ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niin hän on, maailman suloisin <3. Ja joo, niin sitä vaan kangistuu niihin samoihin kuvakulmiin ja huoneisiin. Pitäisi useammin kuvata eri paikoista ja eri kulmista :)

   Poista
 2. Voi, miten on ihania kuvia!
  Kuvistasi välittyy onnellisuus. Mukavaa talvea teille!
  Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3, ja samoin sinne ihanaa talvea! Täällä kyllä nautitaan kun on kunnon talvi.

   Poista
 3. Ihan mielettömän upea tuo takka!

  http://www.ideasuni.fi/matkalaukkuun-talvirenkaat/

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.